איך לעצב עבור שקט ושלווה בעולם של הסחות דעת

רותם וייסמן

כבר לא מעט שנים שחברות מודדות את הצלחת המוצר שלהן על-ידי “engagement” – כמה אנשים מצטרפים למוצר, כמה חוזרים אליו, מתי ולאיזה פעולות. למעשה, אנחנו מעצבים מוצרים במטרה לגרום לכמה שיותר אנשים להשתמש בהם כמה שיותר. העומס האינסופי בניסיונות לתפוס את תשומת הלב של המשתמשים דווקא יוצר פעולה הפוכה, והתחרות על הקשב נהיית קשה ומרחיקה יותר ויותר.

אז איך יוצרים חווית שימוש בריאה, שתייצר ערך אמיתי אצל המשתמש ותגרום לו לבחור במוצר באופן קבוע?

אפשר לראות שכיום חברות רבות שמות משקל משמעותי על יצירת רגיעה, ביטחון ושקט בניסיון להמעיט את תחושת ה-FOMO ויצירת חוויה משמעותית, כמו ב-snooze שג׳ימייל יצרו לקריאת מיילים בזמן שנוח לנו, הודעת ״you’re all caught up״ באינסטגרם ובפייסבוק ועוד. יצירת תוכן איכותי שמגיע ברגע הנכון עבור המשתמש ביחד עם העצמה של תחושות הביטחון והשליטה, הם שגורמים לאנשים לאהוב את המוצר להרגיש שהוא נותן עבורם ערך אמיתי ולהשתמש בו באופן קבוע.

בהרצאה רותם תשתף כיצד מנסים להתמודד עם הנושא ב-monday, ומה התפקיד של מעצבי המוצר בתוך כל זה.

לתוכנית יום כנס Design

רותם וייסמן

Head of Design, monday.com

רותם מנהלת מזה 6 שנים את צוות העיצוב ב-mondy.com. היא הצטרפה לחברה כעובדת השישית ומאז הובילה את עיצוב המוצר, השיווק והמיתוג של החברה. היום צוות העיצוב מונה כ-25 אנשים המתמחים בעיצוב מוצר, motion, creative ו-brand.

monday היא כיום אחד הסטארטפים הבולטים והמבטיחים בישראל ומונה כיום מאות אישה ואיש בישראל וניו יורק.

חשוב לנו שכל המשתתפים, המרצים, נותני החסות, העובדים ושאר הנוכחים בכנס UXI Live יהנו מחוויית כנס מצויינת ויקיימו את קוד ההתנהגות המקובל, כלפי כל אחד אחר שהם פוגשים בכנס.

בכל בעיה במהלך הכנס והסדנאות, תוכלו לפנות לדלפק הרישום.

חסות ראשיתMain Sponsor
חסות זהבGold Sponsor
חסות כסףSilver Sponsor
חסות ברונזהBronze Sponsor

הרשמו לעדכונים

הרשמו כדי לקבל מאיתנו עדכונים על אירועי חוויית משתמש ועוד

נשמח לקבל ממך כתובת דוא"ל תקינה

לעולם לא נעביר את פרטיכם לאחרים

loader עוד רגע...

תודה על ההרשמה

בהמשך נשלח לך עדכונים מעניינים והפתעות אחרות. שיהיה לך יום נפלא!
UXI Live

כנס UXI Live הוקם כדי לקדם את הידע בישראל בתחום חוויית המשתמש (User Experience – UX). את הכנס יזם ברק דנין, בנובמבר 2009, ומאז 2010 מתקיים כנס UXI Live בכל שנה.